Untitled
25 maa 2016
week 145: 18 t/m 24 maart

Op 18 maart is Laura weer naar de Peuterspeelzaal geweest. Het ging erg goed vandaag. Toen ik Laura weer kwam halen, waren de peuters en kleuters samen buiten aan het spelen en kwam Bas op een fietsje langs gecrost met Laura achterop. Na de lunch zijn we bij tante Maartje en Eline op bezoek geweest. Bas, Laura en Eline hebben fijn in de tuin gespeeld. Na het avondeten kwam Mark weer thuis! Na een heel dikke knuffel hebben we gezellig met zijn viertjes nog even op de Wii een spelletje gedaan.
Op 19 maart zijn we na het avondeten naar de verjaardag van oom Anton geweest.
Mark, Bas en Laura hebben op 20 maart spelletjes gedaan en op de Wii gespeeld toen ik ging sporten. ’s Middags kwamen oma Van Mierlo en tante Lucy op bezoek.
Op 21 maart heeft Laura heel veel buiten in de tuin gespeeld. Ze heeft ’s middags na school met Bas in de tuin gespeeld, maar toen Bas op school was, heeft ze zich ook prima alleen vermaakt.
Laura is op 22 maart naar de Peuterspeelzaal geweest. Ook nu ging het heel goed met wegbrengen en heeft ze niet gehuild. Na school hebben Bas, Laura en ik het paastafelkleed verder versierd. Deze keer met verf. Daarna hebben Bas en Laura fijn nog even buiten gespeeld.
Op 23 maart zijn tante Maartje en Eline op bezoek geweest. Met zijn allen zijn we naar de spoorwegovergang geweest; Bas op de loopfiets en Laura op de driewieler. De buren van nr 15 waren in de tuin aan het werken en zagen ons langskomen. Ze zeiden dat ze nog een roze driewieler hadden, een maatje groter dan die we nu hebben. Toen we weer thuis kwamen, stond er een roze driewieler voor de deur ;-). Laura heeft een kaartje gekleurd en die hebben Bas en Laura later bij de buren in de brievenbus gestopt. Bas en Laura hebben meegeholpen met het maken van gehaktballetjes. Dat vonden ze erg leuk. Sinds ik ze laat meehelpen met het breken van de boontjes, eten ze allebei veel beter boontjes. Ik hoopte dat dat met de gehaktballetjes voor de Beef Shanghai ook zou werken. Bas heeft er goed van gegeten, maar Laura vond het echt niet lekker. ’s Avonds hebben Bas en Laura heel fijn in bad gespeeld en gespetterd.
Op 24 maart had ik om 11:30 uur een afspraak met juf Karin van de andere kleuterklas van Bas zijn school (Ik ga vanaf volgende week 2 ochtenden per week met de kleuters werken). Laura mocht tijdens dat gesprek samen met de kleuters op de speelplaats spelen. Na het avondeten hebben we met zijn drieën op de Wii gekart. Laura heeft vannacht voor het eerst geen luierbroekje aan gehad tijdens het slapen. Dat deden we haar tot nu voor de zekerheid over haar onderbroek aan, al werd ze wel regelmatig ’s nacht wakker als ze moest plassen en ze was ’s morgens vrijwel altijd droog. En ook vannacht heeft ze het heel goed gedaan!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative